Hal 25 bestaat 10 jaar! Tijd voor een feestje!

10 JAAR HAL 25: MANIFESTATIE VOOR DE EEUWIGE TIJDELIJKHEID
Een enorme loods met buitenterrein, ooit beschikbaar gesteld voor Kees Bolten om een tijdelijke experimentele broedplaats te ontwikkelen. Nu, na bijna 10 jaar reuring, experimenteren en bouwen, gaat het met HAL 25 beter dan ooit. Een unieke plek geliefd door Alkmaarders én daarbuiten.

FEEST & BENEFIET
Daarom is het tijd voor een feest! Geheel in de stijl van HAL 25: een multiculti-evenement met een grote theatrale maaltijd als hoofdgerecht, uitmondend in een dansfeest voor iedereen. De keuken is in handen van Menno Vanwersch.

De avond is ook een benefiet. De opbrengst gaat naar Refugee 4 Refugees. Deze NGO biedt duurzame ondersteuning, humanitaire hulp en noodhulp aan migranten van alle nationaliteiten die aankomen aan de kust van Samos en die asiel zoeken in Europa.
In de hal staat een indringende fotoserie van Renske Totte, gemaakt in Griekenland in diverse vluchtelingencentra. Vrouwtje van Zweeden vertelt over de situatie daar en het werk dat R4R doet.

PROGRAMMA
– 18:00 uur: MANIE, een muziektheatervoorstelling. Een overdadige maaltijd waar manie op een speelse en ontregelende manier de overhand neemt.
– 21:00 uur: Dansfeest: de beroemde vluchtelingenband Orchestre Partout komt spelen en ook Steven de Peven is aanwezig.

TICKETS
– Theatervoorstelling/maaltijd: 35 euro (meer mag ook, voor het goede doel)
– Dansfeest: 10 euro (meer mag ook voor het goede doel)

Verkoop start binnenkort!