Kom gezellig discozwemmen bij de Hoornse Vaart met iedere maand een ander thema! Leeftijd: 5-13 jaar

Discozwemmen
Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan: elke maand is er namelijk Discozwemmen! Elke keer is er een nieuw thema en wordt het zwembad helemaal volgens het thema aangekleed, bijvoorbeeld in piraten- of circussfeer.

Toegang
Het discozwemmen is voor kinderen van 5 tot 13 jaar. Het duurt van 19:00 tot 21:00 uur en vindt plaats in het golfslagbad, het 25-meterbad en de waterspeeltuin. Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben moeten begeleid worden door een volwassene. Kosten: € 6,60 per kind, er mag 1 ouder per kind gratis mee!

Snackarrangement
Je kunt gebruik maken van het speciale snackarrangement met korting! Bij dit arrangement krijgen de kinderen een portie friet met een saus naar keuze, drie kleine snacks, een beker limonade en een waterijsje. Voor de ouders of begeleiders is er lasagne met een glas frisdrank of melk. Kosten: kinderen € 11,10 (dat is inclusief de entree voor het zwembad) en voor de ouders of begeleiders € 5,20 Je kunt dit alleen online reserveren.