Ladies Night in zwembad Hoornse Vaart

p zaterdag 21 maart organiseert zwembad Hoornse Vaart van 18.30 tot 22.30 uur een Ladies Night boordevol activiteiten. Kom lekker relaxen met een hapje en een welkomstdrankje. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan diverse aquafitness lessen! Daag jezelf uit en doe mee met Aquajogging, FloatFit, Aquarobics of Tabaqua. Tevens organiseert het bad een clinic Zeemeerminzwemmen voor volwassenen. Genoeg activiteiten voor een heerlijke avond met je vriendinnen! Deze sportieve en gezellige avond is voor ladies only*. Tickets zijn voor €9,95,- online verkrijgbaar. Tickets aan de deur zijn €11,00,-.

Dames worden tijdens de Ladies Night ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. “Lekker kletsen met vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje, alles kan tijdens deze Ladies Night,” aldus Daphne Kieft, instructeur bij de Hoornse Vaart en een van de organisatoren van deze avond. “Heb je zin in een lekkere workout, dan kan je meedoen aan een van de vijf aquafitnesslessen, Aquajoggen, Floatfit, Aquarobics en Tabaqua. En als je wilt, doe je ze natuurlijk gewoon allemaal!” vertelt Daphne enthousiast. Zowel in het golfslagbad als het 25-meterbad is geopend. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te relaxen in de whirlpools, stoomcabines, zonnebanken of de onlangs bij het bad geopende Body Mind & Breath area.

Zeemeermin clinic voor volwassenen

Deze avond organiseert de Hoornse Vaart een Zeemeermin clinic voor volwassenen. Daphne: “Op onze social media werden wij regelmatig gevraagd om zeemeerminlessen voor volwassenen. De dames van de Ladies Night krijgen de primeur. We gaan het doen!”. Het bad heeft zeemeerminstaarten in diverse maten beschikbaar voor dames die deel willen nemen aan een van de zeemeermin clinics en willen ervaren hoe het is om als meermin door het water te bewegen.

Meer informatie

De Ladies Night vindt plaats op zaterdag 21 maart van 18.30 tot 22.30 uur in zwembad Hoornse Vaart. Tickets zijn online verkrijgbaar voor €9,95,-. Bij de kassa kost een ticket €11,00,-.