OPA: Denk mee over de lokale economie!

De lokale partij OPA heeft zowel via Facebook als in de krant een oproep gedaan om mee te denken hoe we de economie weer op gang kunnen krijgen in en na de coronatijd. Voor OPA is dat nu het allerbelangrijkste want een bloeiende economie zorgt voor werk voor Alkmaarders en daarmee immers ook voor hun welzijn. OPA is dan ook positief over het besluit van de stadsregering om 10 miljoen in de lokale economie te steken.

Fractievoorzitter Victor Kloos was zaterdag op bezoek bij Ilonka en Lotte van restaurant Stoer To Go. Een mooi idee van hen was om rond het Afas AZ Stadion een aantal markten te organiseren met Alkmaarse ondernemers, zodanig dat inwoners door de gemeente in shifts worden opgeroepen om daar te komen winkelen. En als de gemeente hen nog een tegoedbon geeft, dan gaat ook het Alkmaarse belastinggeld naar Alkmaarse ondernemers en hebben kopers er nog lol van ook. We hebben dit idee doorgegeven aan de wethouder en we zijn benieuwd benieuwd wat hij er mee doet.

Heeft u ook goede en nieuwe idee├źn om de lokale economie vooruit te helpen, laat het ons dan weten, via victor@opa-alkmaar.nl