Speeddaten vanuit je huis via Zoom

Zit jij alleen thuis en baal je ervan, dat je niet kunt daten? Mandy van Eigenwijze072 heeft een oplossing. Zij organiseert iedere dinsdagavond een speeddate avond via Zoom. Iedere avond een andere leeftijdscategorie en gewoon lekker vanuit je huis. Je hebt hiervoor geen Zoom op je computer nodig en ervaring ermee is ook niet belangrijk.

Mandy legt je alles stap voor stap uit en begeleid je door de avond zoals je van haar gewend bent. Via Zoom kun je in groepjes verdeeld worden, dus het speeddaten blijft hetzelfde. Je ontmoet iedereen van het andere geslacht 2 keer en per keer 5 minuten. Het einde is wel even anders, want deze keer mag je Mandy mailen met wie jij nog een keer in contact wil komen. Heb je een match, dan krijg je het email adres van de ander de volgende dag al.

In het echt afspreken is misschien nog niet echt handig en je kunt elkaar natuurlijk nog wel een keer spreken via Zoom. In het echt elkaar zien blijft natuurlijk het leukst en misschien is het op deze manier minder spannend. Je leert elkaar eerst even beter kennen en daarna zie je wel wat er gebeurd!

Meer informatie over Mandy en de avond lees je op www.eigenwijze072.nl