Spellenbeurs in Mare Nostrum Alkmaar

Aanvang: 10:00 uur
Einde: 17:00
Entree: € 3,50 (€ 2,50 met kortingsbon zie www.spellenbeursalkmaar.nl), er kan met pin betaald worden.

Op 22 februari 2020 vindt de 2de Spectaculaire Spellenbeurs plaats in het Mare Nostrum in Alkmaar. Vorig jaar was het een enorm succes met meer dan 300 bezoekers. De grootste spellenbeurs ooit gehouden in Alkmaar en omgeving!
Vanwege het succes van de vorige editie komt er in 2020 een 2de grote ruimte bij; de Dalton Theaterzaal. Dit betekend dat er nog veel meer bord- en kaartspellen te spelen zullen zijn dan vorig jaar al het geval was.
Naast de uitbreiding van de beursvloer is ook ‘De Houten Trein’ dit jaar aanwezig met spellen speciaal voor kinderen. Zowel voor het hele kleine kroost als voor de iets grotere kinderen.
Maak kennis met mooie, leuke en vernieuwende spelen die gespeeld kunnen worden op koude winteravonden bij de warme kachel, maar ook het hele jaar door.

Het doel is om kinderen, jongeren en volwassenen te laten ervaren hoe leuk het is om op een middag of in de avond een spel met elkaar te spelen. Tegelijkertijd een mooi alternatief voor de schermpjes van de Iphones en de tablets!

Je kunt kennismaken met de diverse spellenclubs die actief zijn in deze regio en die spellenmiddagen en -avonden organiseren.
Beginners zullen ervaren dat er naast de traditionele spelen die je nog kent vanuit je jeugd nog veel meer te ontdekken valt. De ervaren bordspel spelers kunnen kennis maken met vele nieuwe spellen en mogelijkheden. Ook afgelopen jaar zijn er weer vele nieuwe spellen op de markt gekomen waarvan je op de beurs een deel kunt spelen.