Papaver4kids gaat op zwemles. Doe je mee?

Dit jaar speelt Papaver4Kids een reeks improvisatie-voorstellingen binnen het thema Onderwaterwereld. Kinderen in de leeftijd van 3-10 jaar worden tijdens de voorstelling actief uitgedaagd mee te denken en te spelen. De eerstvolgende voorstelling vindt plaats op 16 februari in Het Badhuis in Alkmaar.


Vorige maand speelde Papaver een mooie voorstelling over een heel oude zeeschildpad die ervan droomde op rolschaatsen naar Griekenland te gaan. Gelukkig hielpen de kinderen hem om rechtop te blijven staan. Zo kwam zijn droom uit. Ook maakte de kinderen kennis met een haai die ze mochten aaien. Dat was best spannend! Els zocht voor haar verzameling schelpen op het strand. Deze schelpen bleken te kunnen praten. Hoe bijzonder is dat?!


Hoe gaat dit avontuur verder? Deze keer gaat Annelies op zwemles. Maar hoe moet dat nou als je een beetje bang bent? Zullen we haar samen helpen?

We nodigen de kinderen uit te duiken in verschillende verhalen. Dit levert veel plezier op voor de kinderen én hun ouders. We spelen verhalen, zingen liedjes en het is altijd feest!De voorstellingen zijn regelmatig uitverkocht, gratis reserveren via de site is aanbevolen.

Wanneer? zondagmiddag 16 februari 2020

Tijd: 15:00-16:00

Locatie: Het Badhuis Kwerenpad 11, 1811BB Alkmaar

Entree: 5 euro (incl. koffie en limonade)

Na afloop is er een kopje koffie voor de ouders en een glas limonade voor de kinderen. 

Tip: check Facebook Papaver4kids en like ons!

Reserveren is sterk aanbevolen, gratis en de enige garantie op een zitplaats.