Indeling Zaterdag Hoofdklasse Reiger Boys Vrouwen bekend

Door: Sportredacteur: Koos Koster

De K.N.V.B. heeft vandaag de indeling voor de voetbalsters van Reiger Boys bekend gemaakt. Zij komen net als vorig seizoen uit in de Zaterdag Hoofdklasse A van het Vrouwenvoetbal. Daarin kent het 2 nieuwe ploegen, dat zijn Berkum uit Zwolle en Sparta Rotterdam uit Rotterdam. Zij zijn de vervangers van DSS (die het nieuwe seizoen in de Topklasse gaat uitkomen) en Berkel (die het in het nieuwe voetbalseizoen een stapje lager gaat spelen, namelijk in de 1e Klasse A)

De overige tegenstanders van Reiger Boys Vrouwen 1 uit Heerhugowaard zijn:
Oranje Nassau en The Knickerbockers (beide clubs komen uit Groningen)
ACV uit Assen, Heerenveense Boys uit Heerenveen, Barendrecht uit Barendrecht (die het vanaf komend seizoen zonder de speelsters van Excelsior / Barendrecht moeten doen, omdat die samenwerking is beëindigd en dat team onder Excelsior verder gaat in de Eredivisie voor Vrouwen), RCL uit Leiderdorp, Saestum 2 uit Zeist, SC Stiens uit Stiens en Wartburgia 2 uit Amsterdam.

Het voetbalseizoen begint voor de Vrouwen van Reiger Boys met eerst 3 poule – wedstrijden (voorronde beker), dat staat gepland voor het laatste weekend van Augustus en de eerste 2 weekenden van September.
De tegenstanders worden begin Augustus bekend gemaakt door de K.N.V.B.

De competitie – start staat voor 19 September gepland en de competitie – wedstrijden worden ook ergens begin Augustus bekend gemaakt door de K.N.V.B.